Bruiloft

Mijn beste vriendin gaat trouwen. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven, maar volgende week is het zo ver. Hij ging op vakantie op één knie, zij zei gillend ja, haar vader maakte foto’s en de rest is geschiedenis. Dit is nu zo een 9 maanden geleden en nu gaan we bijna met zijn allen in onze mooie kleding naar het stadhuis met daaropvolgend een borrel en een feest. Geweldig, waar blijft de tijd toch? Maar een bruiloft is natuurlijk niet zomaar een gelegenheid. We weten allemaal wat daar aan vooraf hoort te gaan: een geweldig vrijgezellenfeest. Maar dit organiseren is soms nog knap lastig. Niet iedereen kan, je weet niet zeker wie er verder allemaal gevraagd moeten worden en daarnaast wil je de bruid de avond van haar leven geven, idealiter zonder haar dusdanig te traumatiseren dat jullie niet meer op haar grote dag mogen komen. Al met al een flinke optelsom van factoren dus, wat het flink moeilijk kan maken om er een bijzondere dag van te maken. Om het je iets makkelijker te maken heb ik daarom rijtje activiteiten die samen een geweldige vrijgezellendag vormen. Wij hebben deze namelijk al een week geleden gedaan in verband met probleem 1: de beperkte beschikbaarheid van zo ongeveer…iedereen.

Dagindeling

Onze dag ging als volgt:

  • Na een uitgebreide brunch bij één van de meiden thuis, waar de toekomstige bruid naartoe werd gebracht, gingen we op pad. Zorg dat er met deze brunch een behoorlijke bodem wordt gelegd: jullie gaan het allemaal nodig hebben.
  • Wij hadden goed weer en dat was maar goed ook, want we hadden een outdoorsessie Airsoft geboekt. Wat dat is, vraag je je af? Airsoft is een spel, waarbij je als militairen tegen elkaar speelt. Je krijgt de pakjes, je krijgt het pistool, en je schiet met hele kleine kogeltjes op elkaar. Wij waren met genoeg meiden om de hele ploeg te vullen, en het was geweldig. Intensief, maar geweldig. Een enorme aanrader!
  • Op dit terrein konden wij ook lekker borrelen. Dat hebben we na onze harde schietsessie dus ook zeker gedaan, vast een nieuw bodempje leggen voor de rest van de avond.
  • Daarna zijn wij heerlijk uitgebreid uit eten geweest, waarbij de bruid compleet verrast werd. Laat haar dus ook nog niet weten waar jullie gaan eten, anders  gaat ze dit uitzoeken!
  • Erna zijn wij met zijn allen uitgeweest tot de zon weer bijna opkwam. Lekker dansen, feesten, en vooral blij zijn dat dit niet de dag voor de bruiloft zelf was: dan hadden we het allemaal lang niet zo leuk gevonden.

Met een dag als deze komt het ongetwijfeld goed. Succes!