Zoals je wel kan begrijpen, is het voor iedereen in Nederland belangrijk om voldoende in beweging te komen. Helaas zijn er ontzettend veel Nederlanders die niet voldoende in beweging komen omdat ze geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan. Erg jammer, maar je kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om een loopband aan te schaffen. Helaas zijn loopbanden erg duur en kosten ze soms wel duizenden euro’s. Dat is natuurlijk veel geld en dat kan ook niet iedereen betalen. Gelukkig kan je een loopband wel financieren op verschillende manieren. Wil je weten hoe? Dan ben je hier op het juiste adres.

 

Vraag een lening aan

Een van de opties die je hebt, is het aanvragen van een lening. Wanneer je een aankoop wilt doen via het internet en daar een lening voor wilt aanvragen, is het belangrijk dat je dit niet via de bank doet. Dit kost vaak veel geld en ook willen zij daar vaak niet aan meewerken. Je zult dus op zoek moeten gaan naar een kredietverstrekker. Dit kan je doen door naar de betalingspagina van de webwinkel te gaan en hier te kijken of zij samenwerken met een kredietverstrekker, maar ook kun je zelf op zoek gaan naar een kredietverstrekker met behulp van het internet. Houd er wel rekening mee dat je een loopband tweedehands vaak niet kan financieren. 

 

Betalen in drie termijnen

Er zijn veel webwinkels die loopbanden en ander apparatuur verkopen die gebruikt kan worden voor het sporten. Omdat er zoveel webwinkels zijn, zijn er ook enkele webwinkels waarbij je de apparatuur in drie termijnen kan betalen. Je krijgt dan geen BKR-registratie, maar ook wordt er niet naar je kredietregistratie gekeken. Mocht je geen webwinkel gevonden hebben waar je een loopband inklapbaar kan betalen in termijnen, dan is het verstandig om eens contact op te nemen met verschillende webwinkels om te kijken of ze dit aanbieden. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je de eerste termijn direct moet betalen. 

 

Lenen kan gevaarlijk zijn

Een van de belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden, is dat het lenen van geld financieel gevaarlijk is. Mocht je de lening niet terug kunnen betalen, dan is het mogelijk dat je daardoor in de financiële problemen komt en dat moet je altijd zien te voorkomen. Als je wilt weten of het lenen van geld voor het aanschaffen van een loopband verstandig is, is het aan te raden om eens te spreken met een financieel adviseur.